VALOKUVAUSPALVELUMME

Pilvikuvaus tarjoaa laadukkaita kuvauspalveluita monenlaisiin eri tarkoituksiin. Tarjoamme valokuvausta mm. häistä, erilaisista juhlatapahtumista, asuntokuvauksista, perhe- ja lapsikuvauksista yms. Voitte huoletta jättää hääkuvauksen meidän hoidettavaksi ja keskittyä nauttimaan ainutlaatuisesta juhlapäivästänne. Ikuistamme tapahtumanne parhaalla mahdollisella tavalla ja taltioimme tärkeimmät muistonne upeiksi valokuviksi.

Pilvikuvaus tarjoaa myös ilmakuvia eri tarkoituksiin. Kuvaamme kameroilla varustetuilla kauko-ohjattavilla multikoptereilla still-ilmakuvia eli ilmasta otettuja valokuvia. Koptereissamme on huippuluokkainen kuvanvakautusjärjestelmä, jonka ansiosta kamera pysyy vakaana. Kauko-ohjattavilla kuvauskoptereilla pääsee kuvaamaan sellaisia kohteita, joihin muuten voi olla lähes mahdotonta päästä. Esimerkiksi kattojen, piippujen ja siltojen kunnon tarkastus onnistuu kopterilla helposti.

Ilmakuvat antavat kiinnostavia näkökulmia esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa. Ilman ilmakuvaa yleiskäsityksen saaminen esim. tapahtuman laajuudesta on usein mahdotonta. Myös kiinteistöjen ja asuntojen myynnissä ilmakuvat ovat erinomainen myynninedistämiskeino. Kuvaamme kauniita ja persoonallisia ilmakuvia kiinteistöistä, pihoista ja ympäröivästä maisemasta. Omaksi iloksikin otettu ilmakuva on kaunis valokuva tai taulu.

KUVAUSKOHTEITAMME OVAT:

– hääkuvaus, hääpotretit
– tapahtumakuvaus; juhlat, konsertit, festarit, asuntomessut yms.
– tapahtumien ilmakuvaus
– muotokuvaukset; mallikuvat, ylioppilaskuvat, eläinkuvat miljöössä tai asiakkaan kotona
– perhekuvaukset, kihla-/parikuvaukset, vauva- ja lapsikuvaukset miljöössä tai asiakkaan kotona
– yritysten ja yhteisöjen mainokset, tuotekuvat ja henkilökuvat
– kiinteistöjen ja asuntojen kuvaukset, asuntojen myyntikuvaukset
– kiinteistöjen ja asuntojen ilmakuvaukset
– teollisuuden ja rakennusten tarkastusdokumentointi (esim. kattojen ja piippujen kuvaukset)
– maa-alueiden kuvaukset esim. kaavoitukseen ja lupatarkoitukseen maa-alueiden omistajille, kunnille ja kaupungeille sekä rakennustyömaat

LAITTEISTOMME:

NIKON D810 -AMMATTILAISKAMERAT: Kuvaajillamme on täysikennoiset Nikon D810 -järjestelmäkamerat, jotka ovat huippulaadukkaat 36,3 megapikseliä tarjoavat ammattilaiskamerat. Kamera takaa mahtavan terävyyden, täyteläiset värit ja vähäisen kohinan kaikilla herkkyysalueilla.

NIKON D750 -AMMATTILAISKAMERA: Kalustossamme on myös varalla 2x täysikennoinen Nikon D750 -järjestelmäkamera, joka on huippulaadukas 24 megapikseliä tarjoava ammattilaiskamera.

GOPRO HERO4 BLACK ACTION-KAMERA: Kalustoomme kuuluu myös GoPro -sarjan kehittynein ja ominaisuuksiltaan vaikuttavin action-kamera GoPro HERO4 Black. Uskomattoman tehokas ammattitason GoPro HERO4 Black tallentaa 4K-videota 30fps nopeudella.

KUVAUSKOPTERIT: Kalustoomme kuuluu mm. DJI Phantom 4 Professional -kuvauskopteri, jossa on laajakulmalinssi, 4K -videotallennus ja 20 megapikselin still -kuvaus. Lisäksi meiltä löytyy DJI Phantom 3 Professional -kuvauskopteri.

MUUT KAMERAT JA OBJEKTIIVIT: Kalustossamme on useita Nikon -järjestelmäkameroita, jotta esim. mahdollisen kalustorikkoutumisen vuoksi kuvaukset eivät peruunnu tai keskeydy. Kuvaamme erilaisilla valovoimaisilla objektiiveilla ja käytössämme on kiinteää, laajakulmaa ja teleä. Vaihdamme käyttötarkoituksen mukaan eri objektiiveja, jotta saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen kuviinne.

MUUT TARVIKKEET: Meiltä löytyy erilaisia studiovaloja, taustakankaita ja telineitä sekä salamoita kameroihin. Meiltä löytyy myös kannettava virtalähde studiovalolle, jota käytämme mm. ulkona lisävalaistuksena esim. hääpotreteissa.

ILMAKUVAUS | RAJOITUKSET:

– Kuvaus on mahdollista -20 asteen pakkaseen asti. Kuvaamme alle 10 m/s tuulella.
– Sadekelillä ja ukkosella koptereilla ei ole mahdollista lentää.
– Päätökset tehdään aina tapauskohtaisesti säävarauksella. Sään vuoksi peruuntuneet kuvaukset ovat ns. Force majeure -tilanteita eikä niistä suoriteta korvauksia työn tilaajalle.

ILMAILULAKI:

Ilmailulain säädösten mukaisesti Pilvikuvaus on rekisteröitynyt Trafi:n RPAS -rekisteriin ja meillä on ilmakuvausta varten erillinen OPS M1-32 Trafi:n vaatimusten mukainen vakuutus ilma-alukselle. Noudatamme lentokelpoisuusmääräyksiä ja tunnemme ilmailun kieltoalueet ja rajoitukset.