KUVAUSSOPIMUS | KUVAINFOA

Toimimme pääosin Etelä-Suomessa, mutta kuvaamme esim. häitä lähes koko Suomessa. Yrityksen paikkakunta on Nummela, Vihti.
Alla olevan hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Voitte valita hääkuvaukseen erilaisen sisällön valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä mieleisenne paketin.
Mikäli haluatte paikanpäällä pidentää kuvausaikaa, veloitamme lisätunneista 150 € / h.
Kaikkiin hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,44 € / km (lähtöpaikkana Nummela) sekä mahd. pysäköinti-/lauttamaksut.

Kaksi valokuvaajaa & ilmakuvausmahdollisuus

Hääkuvauksiin meiltä lähtee aina mahdollisuuksien mukaan kaksi valokuvaajaa. Kahdesta kuvaajasta ei tule teille mitään lisämaksua vaan se on teille etuna, että saatte monipuolisemmin kuvia tärkeästä päivästänne. Myös ilmakuvausmahdollisuus kuvauskopterilla on ilman lisäveloitusta Kulta, Timantti ja Smaragdi -paketeissamme. Ilmakuvausta voidaan hyödyntää esim. juhlapaikalla häävieraiden ja juhlamiljöön kuvaamiseen (säävarauksella).

KUVAINFOA

KUVAFORMAATTI: Lähetämme kuvat asiakkaalle aina digitaalisessa .jpg -muodossa joko sähköpostitse, pilvipalvelun kautta ja/tai muistitikulla. Hääkuvauksista annamme kuvat sekä nettigallerian kautta että muistitikulla postitse.

KUVIENKÄSITTELY: Kaikki asiakkaalle annettavat kuvat peruskäsitellään eli kuvien valkotasapaino, rajaus, värisävyt ja kontrasti säädetään. Kuvamanipulaatiota ei tehdä. Kuvaaja valitsee asiakkaalle annettavat kuvat. Asiakkaalle annettavissa kuvissa ei ole Pilvikuvauksen vesileimaa/logoa. Kuvien raakatiedostoja ei luovuteta asiakkaalle.

KUVAKOKO: Asiakas saa kuvat alkuperäisessä kuvakoossa, joka on parhaimmillaan 7360 x 4912 pikseliä ja n. 36,6 megapikseliä. Annamme myös kaikki kuvat pienennettynä/pakattuna versiona 2048 x 1367 pikseliä, joka on valmis esim. 13 x 19 kokoisten ja sitä pienempien valokuvien tulostukseen ja jakamiseen sosiaalisessa mediassa yms. Mikäli teetätte isompia kuvia tai esim. tauluja, käytättehän aina alkuperäiskokoisia kuvia, sillä laatu on parempi kuin pakatuissa kuvissa.

TEKIJÄNOIKEUDET: Asiakas saa kuvilleen täydet käyttöoikeudet ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Asiakas voi teettää kuvista rajattomasti valokuvia, tauluja yms. sekä jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa. Pilvikuvauksella säilyy tekijänoikeudet ottamiimme kuviin tekijänoikeuslain mukaisesti. Asiakkaalla ei ole oikeutta muokata ja julkaista muokkaamiaan kuvia tai käyttää kuvia kaupalliseen tarkoitukseen. Pidätämme oikeuden käyttää kuvia referenssinä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa sekä kuvauskilpailuissa.

HÄÄKUVAUSSOPIMUS

Annamme koko hääkuvaussopimuksen aina kirjallisena varauksen yhteydessä. Alla sopimuksen pääkohdat.

KUVAUSPAKETIN HINTA: Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tilaushetkellä sovittuihin hintoihin ei tule muutoksia. Kuvauspaketin hintaan lisätään todelliset kilometrikulut 0,44 €/km sekä mahdolliset pysäköinti-/lauttamaksut. Lähtöpaikkana Nummela, Vihti. Kuvausaikaa on mahdollista jatkaa 150 €/h, mikäli se sopii kuvaajan aikatauluun.

HÄÄPÄIVÄN SUUNNITTELU: Hääkuvausta ennen käymme hääparin toiveet ja hääpäivän ohjelman läpi sähköpostitse, puhelimitse ja/tai suunnittelupalaverissa. Mikäli tapaamme kasvotusten, veloitamme ajomatkasta kilometrikorvauksen.

MAKSUEHDOT: Hääkuvauksesta suoritetaan varausmaksuna tilaushetkellä 200 €. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta, eikä sitä palauteta, mikäli asiakas peruu kuvauksen. Loppulasku lähetetään hääpäivän jälkeen 14 päivän maksuajalla.

VALOKUVAAJA: Hääkuvauksiin meiltä lähtee mahdollisuuksien mukaan kaksi valokuvaajaa. Kahdesta kuvaajasta ei tule teille mitään lisämaksua vaan se on teille etuna, että saatte monipuolisemmin kuvia tärkeästä päivästänne. Emme ole hyvitysvelvollisia, mikäli toinen kuvaaja on force majeure –syystä estynyt saapumaan kuvauksiin.

VALOKUVAT: Asiakas on tutustunut kotisivuiltamme löytyviin referenssikuviin. Hinnastostamme löytyy arvioidut kuvamäärät kullekin hääkuvauspaketillemme. Kuvat toimitetaan hääparille n. 1-3 viikon sisällä, kuitenkin vasta sitten kun loppulasku on maksettu. Kuvat saatte itsellenne digitaalisessa .jpg -muodossa pilvipalvelun kautta sekä muistitikulla postitse. Saatte käyttöönne 3kk ajaksi salasanasuojattuun pilvipalveluun kaikki kuvanne ja voitte vapaasti jakaa salasanaa esim. häävieraillenne.

Kaikki asiakkaalle annettavat kuvat peruskäsitellään eli kuvien valkotasapaino, rajaus, värisävyt ja kontrasti säädetään. Kuvamanipulaatiota ei tehdä. Kuvaaja valitsee asiakkaalle annettavat kuvat. Asiakkaalle annettavissa kuvissa ei ole Pilvikuvauksen vesileimaa/logoa. Kuvien raakatiedostoja ei luovuteta asiakkaalle.

TEKIJÄNOIKEUDET: Asiakas saa kuvilleen täydet käyttöoikeudet ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Asiakas voi teettää kuvista rajattomasti valokuvia, tauluja yms. sekä jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa. Pilvikuvauksella säilyy tekijänoikeudet ottamiimme kuviin tekijänoikeuslain mukaisesti. Asiakkaalla ei ole oikeutta muokata ja julkaista muokkaamiaan kuvia tai käyttää kuvia kaupalliseen tarkoitukseen. Pidätämme oikeuden käyttää kuvia referenssinä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa sekä kuvauskilpailuissa.