HINNASTO

Toimimme pääosin Etelä-Suomessa, mutta kuvaamme esim. häitä lähes koko Suomessa. Yrityksen paikkakunta on Nummela, Vihti.
Alla olevan hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Voitte valita hääkuvaukseen erilaisen sisällön valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä mieleisenne paketin.
Mikäli haluatte paikanpäällä pidentää kuvausaikaa, veloitamme lisätunneista 150 € / h.
Kaikkiin hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,44 € / km (lähtöpaikkana Nummela) sekä mahd. pysäköinti-/lauttamaksut.

Kaikki asiakkaalle annettavat kuvat peruskäsitellään eli kuvien valkotasapaino, rajaus, värisävyt ja kontrasti säädetään. Kuvamanipulaatiota ei tehdä.
Asiakkaalle annettavissa kuvissa ei ole Pilvikuvauksen vesileimaa/logoa. Kuvien raakatiedostoja ei luovuteta asiakkaalle.

Hääkuvauksesta suoritetaan varausmaksuna tilaushetkellä 200 €. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta ja loppulasku lähetetään
hääpäivän jälkeen 14 päivän maksuajalla. Kuvat toimitetaan hääparille n. 1-3 viikon sisällä, kuitenkin vasta sitten kun loppulasku on maksettu.

Kaksi valokuvaajaa & ilmakuvausmahdollisuus

Hääkuvauksiin meiltä lähtee aina mahdollisuuksien mukaan kaksi valokuvaajaa. Kahdesta kuvaajasta ei tule teille mitään lisämaksua vaan se on teille etuna, että saatte monipuolisemmin kuvia tärkeästä päivästänne. Myös ilmakuvausmahdollisuus kuvauskopterilla on ilman lisäveloitusta Kulta, Timantti ja Smaragdi -paketeissamme. Ilmakuvausta voidaan hyödyntää esim. juhlapaikalla häävieraiden ja juhlamiljöön kuvaamiseen (säävarauksella).

HINNASTO | HÄÄT

Hääkuvauspaketti Smaragdi 12h | 1450 €

Dokumentoimme koko ainutlaatuisen juhlapäivänne, kesto max. 12 h
Kuvia keskimäärin: aamun häävalmistelut n. 30-60 kpl, vihkimistilaisuus n. 50-80 kpl, hääpotretit n. 20-40 kpl, hääjuhlien kuvaus n. 200-250 kpl.

Aamupäivän häävalmistelut, häämeikki ja kampaus, hääpuvut, sormukset, siirtyminen kirkkoon tai muuhun vihkipaikkaan, vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen, siirtyminen hääjuhlapaikkaan, juhlatilaisuus, koristelut, tarjoilut, ruokailu, hääpotretit sekä perhe-/suku- ja vieraskuvat haluamassanne miljöössä, kahvitilaisuus ja hääkakku, häävalssi sekä ilta-/yö -ohjelmaa.

Hääkuvauspaketti Timantti 8h | 990 €

Dokumentaarinen hääkuvaus, kesto max. 8 h
Kuvia keskimäärin: vihkimistilaisuus n. 50-80 kpl, hääpotretit n. 20-40 kpl, hääjuhlien kuvaus n. 150-200 kpl.

Aamupäivän häävalmistelut, häämeikki ja kampaus, hääpuvut, sormukset, siirtyminen kirkkoon tai muuhun vihkipaikkaan, vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen, siirtyminen hääjuhlapaikkaan, juhlatilaisuus, koristelut, tarjoilut, ruokailu, hääpotretit sekä perhe-/suku- ja vieraskuvat haluamassanne miljöössä, kahvitilaisuus ja hääkakku, häävalssi sekä iltaohjelmaa.

Hääkuvauspaketti Kulta 5h | 790 €

Vihkimistilaisuus, hääpotretit ja hääjuhlien kuvausta, kesto max. 5 h
Kuvia keskimäärin: vihkimistilaisuus n. 50-80 kpl, hääpotretit n. 20-40 kpl, hääjuhlien kuvaus n. 100-150 kpl.

Vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen, siirtyminen hääjuhlapaikkaan, juhlatilaisuus, koristelut, tarjoilut, ruokailu, hääpotretit sekä perhe-/suku- ja vieraskuvat haluamassanne miljöössä sekä aikatauluista riippuen kahvitilaisuus ja hääkakku sekä häävalssi.

Hääkuvauspaketti Hopea 2h | 450 €

Vihkimistilaisuus ja hääpotretit, kesto max. 2 h
Kuvia keskimäärin: vihkimistilaisuus n. 50-80 kpl, hääpotretit n. 20-40 kpl.

Vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen ja hääpotretit haluamassanne miljöössä. Hääpotretit otetaan usein vihkimisen jälkeen, mutta ne voidaan ottaa myös ennen vihkimistä (tällöin tulee varata aikaa myös siirtymiseen vihkipaikalle).

Hääpotrettikuvaus 300 €

Hääpotretit eli häämuotokuvat hääparista haluamassanne miljöössä, kesto n. 45-60 min
Kuvia keskimäärin: n. 20-40 kpl.

Hääpotretit voidaan ottaa jo esim. koemeikkauspäivänä ennen häitä tai hääpäivänä ennen vihkimistä tai vihkimisen jälkeen haluamassanne miljöössä.

Huomenlahjakuvaus | Boudoir -kuvaus 250 €

Voimaannuttava ja herkkä kuvaus, kesto n. 30-60 min
Kuvia keskimäärin: n. 15-30 kpl.

Huomenlahjakuvaus on voimaannuttava kokemus ylistäen naiseutta. Usein naiset kokevat epävarmuutta omasta vartalostaan ja kuvauksessa pyritään tuomaan nainen esille upeana kokonaisuutena sekä pieninä yksityiskohtina. Nainen saa itse valita kuinka paljon haluaa vaatetta pitää eli ihan oman fiiliksen mukaan. Tavallisesti huomenlahjakuviin pukeudutaan alusvaattein, koruin, huivein ja esim. korkokenkien kanssa. Teemme kuvauksesta juuri sinun näköisesi ja suunnittelemme kuvauksen yhdessä kanssasi. Kuvauspaikaksi käy esim. hotellihuone, kotinne makuuhuone/olohuone tai vaikkapa luonto. Huomenlahjakuvauksen voi kuvata esim. häämeikin koemeikkipäivänä. Voit käydä ennen kuvausta meikkauksessa/kampaajalla tai olla luonnonkaunis oma itsesi – sinä päätät. Boudoir -kuvaus sopii myös pariskunnille sekä miehille. Nykyään otetaan paljon sensuelleja kuvia myös pareista, sillä monet haluavat ikuistaa itsestään herkät, romanttiset tai seksikkäät kuvat.

Parikuvaus | Kihlakuvaus | Save The Date | Trash The Dress -kuvaus 250 €

Parikuvaus erilaisiin tarkoituksiin, kesto n. 30-60 min
Kuvia keskimäärin: n. 15-30 kpl.

Trash The Dress -kuvaus tehdään häiden jälkeen haluamananne ajankohtana. Kaikki eivät välttämättä halua säästää hääpukua ja Trash The Dress -kuvauksessa on ajatuksena vähän hullutella, sotkea tai pulahtaa vaikkapa uimaan häämekossa. Modernit ja erilaiset “hääpotrettikuvaukset”.

Save The Date -kuvauksessa on tarkoituksena ottaa teidän näköiset kuvat valitsemassanne miljöössä ja voitte käyttää kuvia Save The Date -kortteihin, hääkutsuihin tai muuten vain juhlia kihlautumistanne. Save The Date -kortit on tarkoitus lähettää tuleville häävieraille n. 6-12 kk ennen hääpäivää, jotta vieraat varaavat tärkeän päivänne kalentereihinsa jo hyvissä ajoin.

HINNASTO | MUUT

Asuntokuvaus 190 €

Kiinteistön tai asunnon valokuvaus. Laadukkaat valoisat kuvat ja reilusti kuvia joka tiloista. Kuvien määrä riippuu kuvattavan asunnon koosta, mutta n. 10-30 kpl.

Kiinteistön ilmakuvaus 150 €

Pakettihinta sisältää n. 5 kpl ilmakuvia eri ilmansuunnista.