ASIAKKAIDEN KUVAKANSIOT

Täältä asiakkaamme löytävät omat salasanalla suojatut kuvakansiot.
Alta löytyvät kansiot asiakkaiden nimellä ja niiden alapuolelta ohjeet kuvakansion käyttöön.

OHJEET KUVAKANSION KÄYTTÖÖN

Teemme hääparille oman salasanasuojatun kuvakansion, joka on voimassa 3 kk. Nimeä klikkaamalla pääsee kuvakansioon, joka pyytää salasanaa. Salasana annetaan aina asiakkaalle eikä sitä jaeta meidän toimesta kolmansille osapuolille. Asiakkaalla on lupa jakaa salasanaa edelleen esim. häävieraille.

KUVIEN KATSELU

– Kun olet kirjoittanut salasanan ja painanut Enter -painiketta, kuvat näkyvät heti kaikki esikatselunäkymässä. Klikkaamalla yksittäistä kuvaa, se aukeaa isommaksi.

– Kun kuva on avattu isommaksi, kuvan alapuolella olevista nuolista pääset liikkumaan edelliseen tai seuraavaan kuvaan. Jos haluat sulkea kuvan, paina vasemmassa yläreunassa olevaa nuolipainiketta.

– Kuvat saa myös avattua isompaan kokonäyttöön, jolloin kuvan alta pitää painaa kahta nuolenkuvaa (fullscreen). Jos haluat sulkea kokoruutukuvan, paina oikeassa yläreunassa olevaa x -painiketta.

KUVIEN LATAAMINEN

– Jos haluat ladata kerralla kaikki kuvat omalle tietokoneellesi, mene esikatselunäkymään (eli näkymään, jossa kaikki kuvat näkyvät pieninä)  ja paina oikealta ylhäältä sinistä Download -painiketta. Voit ladata kuvat joko .zip -tiedostona tai suoraan omaan Dropbox -käyttäjätiliisi.

– Voit myös ladata yksittäisiä kuvia omalle tietokoneellesi avaamalla kerralla yhden tietyn kuvan. Oikealta ylhäältä löytyvältä Download -painikkeella pääset lataamaan yksittäin kuvan.