ASIAKKAIDEN KUVAKANSIOT

Täältä asiakkaamme löytävät omat salasanalla suojatut kuvakansiot.
Alta löytyvät kansiot asiakkaiden nimellä ja niiden alapuolelta ohjeet kuvakansion käyttöön.

Jenna & Pieti | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 31.12.2018 asti.

Petra & Tatu | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 31.12.2018 asti.

Susanne & Aleksi | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 31.12.2018 asti.

OHJEET KUVAKANSION KÄYTTÖÖN

Teemme hääparille oman salasanasuojatun kuvakansion, joka on voimassa 3 kk. Nimeä klikkaamalla pääsee kuvakansioon, joka pyytää salasanaa. Salasana annetaan aina asiakkaalle eikä sitä jaeta meidän toimesta kolmansille osapuolille. Asiakkaalla on lupa jakaa salasanaa edelleen esim. häävieraille.

KUVIEN KATSELU

– Kun olet kirjoittanut salasanan ja painanut Enter -painiketta, kuvat näkyvät heti kaikki esikatselunäkymässä. Klikkaamalla yksittäistä kuvaa, se aukeaa isommaksi.

– Kun kuva on avattu isommaksi, kuvan alapuolella olevista nuolista pääset liikkumaan edelliseen tai seuraavaan kuvaan. Jos haluat sulkea kuvan, paina vasemmassa yläreunassa olevaa nuolipainiketta.

– Kuvat saa myös avattua isompaan kokonäyttöön, jolloin kuvan alta pitää painaa kahta nuolenkuvaa (fullscreen). Jos haluat sulkea kokoruutukuvan, paina oikeassa yläreunassa olevaa x -painiketta.

KUVIEN LATAAMINEN

– Jos haluat ladata kerralla kaikki kuvat omalle tietokoneellesi, mene esikatselunäkymään (eli näkymään, jossa kaikki kuvat näkyvät pieninä)  ja paina oikealta ylhäältä sinistä Download -painiketta. Voit ladata kuvat joko .zip -tiedostona tai suoraan omaan Dropbox -käyttäjätiliisi.

– Voit myös ladata yksittäisiä kuvia omalle tietokoneellesi avaamalla kerralla yhden tietyn kuvan. Oikealta ylhäältä löytyvältä Download -painikkeella pääset lataamaan yksittäin kuvan.