YHTEYSTIEDOT

PILVIKUVAUS
Piennarkuja 6
03100 Nummela

Puh. +358 44 987 9796
E-mail: info@pilvikuvaus.fi

Y-tunnus: 2310311-7

Ota yhteyttä niin toteutamme toiveenne!

JANIKA GLAD | 28 v

”Rakastan kaikkea kaunista, värikästä ja yksityiskohtaista. Kuvaaminen on intohimo, harrastus ja työ, josta nautin joka päivä.”

KOULUTUS: Henkilöstöjohtamisen Tradenomi 2009, Asiakaspalvelun ja markkinoinnin Merkonomi 2006

ASEMA: Toiminut yrittäjänä tammikuusta 2010 alkaen. Yritystoiminta kattaa valokuvauksen, ilmakuvauksen, verkkosivujen ja logojen suunnittelun ja toteutuksen sekä omat verkkosivut/-kaupat: Glad Group Finland (www.gladgroup.fi), Ekokauppa MamSell (www.mamsell.fi).

MUUTA: Valokuvannut ihmisiä, luontoa, tuotekuvia yms. jo vuosia. Intohimoinen harrastus vaihtui myöhemmin työksi ja nykyään nauttii mm. hääpäivien ikuistamisesta. Hallitsee hyvin kuvankäsittelyä ja omaa visuaalista silmää. Käytössä mm. ohjelmat: Adobe Photoshop, Adobe Lightroom ja Corel PaintShop Pro.

 

 

MATTI GLAD | 32 v

”Ilmakuvaaminen on erittäin mielenkiintoista ja yläilmoista käsin saa aivan uudenlaisen näkökulman esim. tutuista paikoista ja erilaisista tapahtumista.”

KOULUTUS: Tietojenkäsittelyn Merkonomi

ASEMA: Myymäläpäällikkönä Micro Magic Oy:ssä ja Avainasiakaspäällikkönä Magic Cloud Oy:ssä. Toiminut aiemmin tietotekniikan alalla yrittäjänä.

MUUTA: Tietotekniikan varsinainen moniosaaja, joka haaveilee lentolupakirjan suorittamisesta. Innostunut ilma- ja valokuvaaja ja kaikki tekniset asiat kiinnostavat.