HINNASTO | HÄÄT

Toimimme pääosin Etelä-Suomessa, mutta kuvaamme esim. häitä lähes koko Suomessa. Yrityksen paikkakunta on Nummela, Vihti.
Alla olevan hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Voitte valita hääkuvaukseen erilaisen sisällön valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä mieleisenne paketin.
Mikäli haluatte paikanpäällä pidentää kuvausaikaa, veloitamme lisätunneista 75 € / h.
Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,44 € / km (lähtöpaikkana Nummela) sekä mahd. pysäköinti-/lauttamaksut.

Hääkuvauksiin meiltä lähtee aina mahdollisuuksien mukaan kaksi valokuvaajaa. Kahdesta kuvaajasta ei tule teille mitään lisämaksua vaan se on teille etuna, että saatte monipuolisemmin kuvia tärkeästä päivästänne. Myös ilmakuvausmahdollisuus kuvauskopterilla on ilman lisäveloitusta. Ilmakuvausta voidaan hyödyntää esim. juhlapaikalla häävieraiden ja juhlamiljöön kuvaamiseen (säävarauksella).

♥ Hääkuvauspaketti | Smaragdi 1200 € ♥

Dokumentoimme koko ainutlaatuisen juhlapäivänne, kesto max. 14 h

Aamupäivän häävalmistelut, häämeikki ja kampaus, hääpuvut, sormukset, siirtyminen kirkkoon tai muuhun vihkipaikkaan, vieraiden ja hääparin saapuminen vihkipaikkaan, vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen, siirtyminen hääjuhlapaikkaan, juhlatilaisuus, koristelut, tarjoilut, ruokailu, hääpotretit sekä suku- ja vieraskuvat haluamassanne miljöössä, kahvitilaisuus ja hääkakku, häävalssi sekä ilta-/yö -ohjelmaa.

Kuvia keskimäärin: aamupäivän häävalmistelut n. 50-150 kpl, vihkimistilaisuus n. 80-120 kpl, hääpotretit n. 20-60 kpl, hääjuhlien kuvaus n. 250-400 kpl.

♥ Hääkuvauspaketti | Timantti 900 € ♥

Dokumentaarinen hääkuvaus, kesto max. 11 h

Aamupäivän häävalmistelut, häämeikki ja kampaus, hääpuvut, sormukset, siirtyminen kirkkoon tai muuhun vihkipaikkaan, vieraiden ja hääparin saapuminen vihkipaikkaan, vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen, siirtyminen hääjuhlapaikkaan, juhlatilaisuus, koristelut, tarjoilut, ruokailu, hääpotretit sekä suku- ja vieraskuvat haluamassanne miljöössä, kahvitilaisuus ja hääkakku, häävalssi sekä iltaohjelmaa.

Kuvia keskimäärin: aamupäivän häävalmistelut n. 50-150 kpl, vihkimistilaisuus n. 80-120 kpl, hääpotretit n. 20-60 kpl, hääjuhlien kuvaus n. 250-350 kpl.

♥ Hääkuvauspaketti | Kulta 700 € ♥

Vihkimistilaisuus, hääpotretit ja hääjuhlien kuvausta, kesto max. 8 h

Vieraiden ja hääparin saapuminen kirkkoon tai muuhun vihkipaikkaan, vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen, siirtyminen hääjuhlapaikkaan, juhlatilaisuus, koristelut, tarjoilut, ruokailu, hääpotretit sekä suku- ja vieraskuvat haluamassanne miljöössä, kahvitilaisuus ja hääkakku sekä häävalssi.

Kuvia keskimäärin: vihkimistilaisuus n. 80-120 kpl, hääpotretit n. 20-60 kpl, hääjuhlien kuvaus n. 150-250 kpl.

♥ Hääkuvauspaketti | Hopea 500 € ♥

Vihkimistilaisuus, hääpotretit ja hääjuhlien kuvausta, kesto max. 5 h

Vieraiden ja hääparin saapuminen kirkkoon tai muuhun vihkipaikkaan, vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen, siirtyminen hääjuhlapaikkaan, juhlatilaisuus, koristelut, tarjoilut, ruokailu, hääpotretit sekä suku- ja vieraskuvat haluamassanne miljöössä, kahvitilaisuus ja hääkakku sekä häävalssi (hääpäivän aikatauluista riippuen).

Kuvia keskimäärin: vihkimistilaisuus n. 80-120 kpl, hääpotretit n. 20-60 kpl, hääjuhlien kuvaus n. 100-200 kpl.

♥ Hääkuvauspaketti | Pronssi 350 € ♥

Vihkimistilaisuus ja hääpotretit, kesto n. 2-3 h

Vieraiden ja hääparin saapuminen kirkkoon tai muuhun vihkipaikkaan, vihkimistilaisuus, kirkosta poistuminen ja hääpotretit haluamassanne miljöössä. Hääpotretit otetaan usein vihkimisen jälkeen, mutta ne voidaan ottaa myös ennen vihkimistä (tällöin tulee varata aikaa myös siirtymiseen vihkipaikalle).

Kuvia keskimäärin: vihkimistilaisuus n. 80-120 kpl, hääpotretit n. 20-60 kpl.

♥ Hääpotrettikuvaus 250 € ♥

Hääpotretit eli häämuotokuvat hääparista haluamassanne miljöössä, kesto n. 45-90 min

Hääpotretit voidaan ottaa jo esim. koemeikkauspäivänä ennen häitä tai hääpäivänä ennen vihkimistä tai vihkimisen jälkeen haluamassanne miljöössä.

Kuvia keskimäärin: n. 20-60 kpl.

♥ Huomenlahjakuvaus | Boudoir -kuvaus 200 € ♥

Voimaannuttava ja herkkä kuvaus, kesto n. 45-90 min

Huomenlahjakuvaus on voimaannuttava kokemus ylistäen naiseutta. Usein naiset kokevat epävarmuutta omasta vartalostaan ja kuvauksessa pyritään tuomaan nainen esille upeana kokonaisuutena sekä pieninä yksityiskohtina. Nainen saa itse valita kuinka paljon haluaa vaatetta pitää eli ihan oman fiiliksen mukaan. Tavallisesti huomenlahjakuviin pukeudutaan alusvaattein, koruin, huivein ja esim. korkokenkien kanssa. Teemme kuvauksesta juuri sinun näköisesi ja suunnittelemme kuvauksen yhdessä kanssasi.

Kuvauspaikaksi käy esim. hotellihuone, kotinne makuuhuone/olohuone tai vaikkapa luonto/ranta. Huomenlahjakuvauksen voi kuvata esim. häämeikin koemeikkipäivänä. Voit käydä ennen kuvausta meikkauksessa/kampaajalla tai olla luonnonkaunis oma itsesi – sinä päätät.

Boudoir -kuvaus sopii myös pariskunnille sekä miehille. Nykyään otetaan paljon sensuelleja kuvia myös pareista, sillä monet haluavat ikuistaa itsestään herkät, romanttiset tai seksikkäät kuvat.

Kuvia keskimäärin: n. 15-30 kpl.

♥ Parikuvaus | Kihlakuvaus | Save The Date | Trash The Dress -kuvaus 200 € ♥

Parikuvaus erilaisiin tarkoituksiin, kesto n. 45-90 min

Trash The Dress -kuvaus tehdään häiden jälkeen haluamananne ajankohtana. Kaikki eivät välttämättä halua säästää hääpukua ja Trash The Dress -kuvauksessa on ajatuksena vähän hullutella, sotkea tai pulahtaa vaikkapa uimaan häämekossa. Modernit ja erilaiset ”hääpotrettikuvaukset”.

Save The Date -kuvauksessa on tarkoituksena ottaa teidän näköiset kuvat valitsemassanne miljöössä ja voitte käyttää kuvia Save The Date -kortteihin, hääkutsuihin tai muuten vain juhlia kihlautumistanne. Save The Date -kortit on tarkoitus lähettää tuleville häävieraille n. 6-12 kk ennen hääpäivää, jotta vieraat varaavat tärkeän päivänne kalentereihinsa jo hyvissä ajoin.

Kuvia keskimäärin: n. 20-40 kpl.

★ KUVAINFOA ★

KUVAFORMAATTI: Lähetämme kuvat asiakkaalle aina digitaalisessa .jpg -muodossa joko sähköpostitse, pilvipalvelun kautta ja/tai muistitikulla, riippuen kuvien määrästä.

KUVIENKÄSITTELY: Kaikki asiakkaalle annettavat kuvat peruskäsitellään eli kuvien valkotasapaino, rajaus, värisävyt ja kontrasti säädetään. Kuvamanipulaatiota ei tehdä. Osa kuvista tehdään mustavalkoisiksi.

KUVAKOKO: Asiakas saa kuvat alkuperäisessä kuvakoossa, joka on parhaimmillaan 7360 x 4912 pikseliä ja n. 36,6 megapikseliä. Annamme myös kaikki kuvat pienennettynä/pakattuna versiona 2048 x 1367 pikseliä, joka on valmis esim. 13 x 19 kokoisten ja sitä pienempien valokuvien tulostukseen ja jakamiseen sosiaalisessa mediassa yms. Mikäli teetätte isompia kuvia tai esim. tauluja, käytättehän aina alkuperäiskokoisia kuvia, sillä laatu on parempi kuin pakatuissa kuvissa.

TEKIJÄNOIKEUDET: Asiakas saa kuvilleen täydet käyttöoikeudet ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Asiakas voi teettää kuvista rajattomasti valokuvia, tauluja yms. sekä jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa. Pilvikuvauksella säilyy tekijänoikeudet ottamiimme kuviin tekijänoikeuslain mukaisesti. Asiakkaalla ei ole oikeutta muokata ja julkaista muokkaamiaan kuvia tai käyttää kuvia kaupalliseen tarkoitukseen. Pidätämme oikeuden käyttää kuvia referenssinä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa sekä kuvauskilpailuissa.

★ HÄÄKUVAUSSOPIMUS ★

– Hinnat voimassa toistaiseksi. Tilaushetkellä sovittuihin hintoihin ei tule muutoksia. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
– Meiltä saa aina kirjallisen hääkuvaussopimuksen, joka astuu voimaan heti kun varausmaksu on maksettu.
– Veloitamme hintojen lisäksi kilometrikorvauksen 0,44 € / km sekä mahdolliset pysäköintimaksut ja lauttamaksut.
– Hääkuvausta ennen käymme toiveet ja päivän ohjelman läpi sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli tapaamme kasvotusten, veloitamme ajomatkasta kilometrikorvauksen.
– Hääkuvauksesta suoritetaan varausmaksuna tilaushetkellä 150 € ja loppulasku hääpäivän jälkeen 14 päivän maksuajalla. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta, eikä sitä palauteta mikäli asiakas peruu kuvauksen. Varatun kuvauspaketin kestoa ei ole mahdollista lyhentää enää varauksen jälkeen.
– Kuvat toimitetaan asiakkaalle n. 1-3 viikon sisällä, kuitenkin vasta sitten kun loppulasku on maksettu. Asiakas saa kuvien valmistuttua kuvat nettigallerian kautta sekä myös postitse digitaalisesti muistitikulla (alkuperäiskoossa sekä pakattuina versioina).
– Heti hääpäivän jälkeen hääpari saa sähköpostitse n. 3-5 kuvaa ”maistiaiseksi”.
– Saatte käyttöönne 3kk ajaksi salasanasuojattuun pilvipalveluun kaikki hääkuvanne ja voitte vapaasti jakaa salasanaa esim. häävieraillenne.