HINNASTO | MUUT

Teemme valokuvausta sekä tuntihinnalla että pakettihinnalla.
Toimimme pääosin Etelä-Suomessa, mutta tarvittaessa myös kauempana. Yrityksen paikkakunta on Nummela, Vihti.
Alla olevan hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,44 € / km.

Tuntihinta | Valokuvaus tai ilmakuvaus 75 € / h

Tuntihintaan lasketaan esivalmistelut asiakkaan luona, kuvauksen suunnittelu asiakkaan kanssa,
kuvaaminen, kuvien valitseminen ja kuvien editointi. Kuvien määrä riippuu kuvattavasta kohteesta ja käyttötarkoituksesta.

Asuntokuvaus 150 €

Kiinteistön tai asunnon valokuvaus. Laadukkaat valoisat kuvat ja reilusti kuvia joka tiloista. Kuvien määrä riippuu kuvattavan asunnon koosta.

Kiinteistön ilmakuvaus 150 €

Pakettihinta sisältää n. 5 kpl ilmakuvia eri ilmansuunnista.

Suuremmat tapahtumat ja videokuvaus

Kysy tarjousta: info@pilvikuvaus.fi

★ KUVAINFOA ★

KUVAFORMAATTI: Lähetämme kuvat asiakkaalle aina digitaalisessa .jpg -muodossa joko sähköpostitse, pilvipalvelun kautta ja/tai muistitikulla, riippuen kuvien määrästä.

KUVIENKÄSITTELY: Kaikki kuvat, jotka annamme asiakkaalle, ovat aina valmiiksi kuvakäsiteltyjä/editoituja eli saatte kauniit, valmiit kuvat itsellenne. Osa kuvista tehdään mustavalkoisiksi tai esim. mattana ja saatte aina alkuperäisen sekä muokatun version.

KUVAKOKO: Asiakas saa kuvat alkuperäisessä kuvakoossa, joka on parhaimmillaan 7360 x 4912 pikseliä ja n. 36,6 megapikseliä. Annamme myös kaikki kuvat pienennettynä/pakattuna versiona 2048 x 1367 pikseliä, joka on valmis esim. 13 x 19 kokoisten ja sitä pienempien valokuvien tulostukseen ja jakamiseen sosiaalisessa mediassa yms. Mikäli teetätte isompia kuvia tai esim. tauluja, käytättehän aina alkuperäiskokoisia kuvia, sillä laatu on parempi kuin pakatuissa kuvissa.

TEKIJÄNOIKEUDET: Asiakas saa kuvilleen täydet käyttöoikeudet ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Asiakas voi teettää kuvista rajattomasti valokuvia, tauluja yms. sekä jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa. Pilvikuvauksella säilyy tekijänoikeudet ottamiimme kuviin tekijänoikeuslain mukaisesti. Asiakkaalla ei ole oikeutta muokata kuvia tai julkaista muokkaamiaan kuvia. Pidätämme oikeuden käyttää kuvia referenssinä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.