ASIAKKAILLE | FOR CUSTOMERS

Täältä asiakkaamme löytävät omat salasanalla suojatut kuvakansiot.
Alta löytyvät kansiot asiakkaiden nimellä ja niiden alapuolelta ohjeet kuvakansion käyttöön.

From here, our customers will find their own password-protected photo albums.
Here you can found the folders with customer’s names and below them you will find the instructions for using the photo albums.

ASIAKKAIDEN KUVAKANSIOT | CUSTOMERS PHOTO ALBUMS

 

➡ Suvi & Petteri | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 31.1.2018 asti.

 

➡ Emmi & Niko | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 31.1.2018 asti.

 

➡ Salla & Juhani | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 31.12.2017 asti.

 

➡ Nea & Ville | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 30.11.2017 asti.

 

➡ Laura & Ilkka | Dokumentaarinen hääkuvaus

Voimassa 31.10.2017 asti.

 

OHJEET KUVAKANSION KÄYTTÖÖN

Teemme hääparille oman salasanasuojatun kuvakansion, joka on voimassa n. 3 kk. Yllä olevan asiakkaan nimeä klikkaamalla pääset kuvakansioon, joka pyytää salasanaa. Salasana annetaan aina asiakkaalle eikä sitä jaeta meidän toimesta kolmansille osapuolille. Asiakkaalla on lupa jakaa salasanaa edelleen esim. häävieraille.

KUVIEN KATSELU

– Kun olet kirjoittanut salasanan ja painanut Enter -painiketta, kuvat näkyvät heti kaikki esikatselunäkymässä. Klikkaamalla yksittäistä kuvaa, se aukeaa isommaksi.

– Kun kuva on avattu isommaksi, kuvan alapuolella olevista nuolista pääset liikkumaan edelliseen tai seuraavaan kuvaan. Jos haluat sulkea kuvan, paina vasemmassa yläreunassa olevaa X -painiketta.

KUVIEN LATAAMINEN

– Jos haluat ladata kerralla kaikki kuvat omalle tietokoneellesi, mene esikatselunäkymään (eli näkymään, jossa kaikki kuvat näkyvät pieninä)  ja paina oikealta ylhäältä sinistä Download -painiketta. Voit ladata kuvat joko .zip -tiedostona tai suoraan omaan Dropbox -käyttäjätiliisi.

– Voit myös ladata yksittäisiä kuvia omalle tietokoneellesi avaamalla kerralla yhden tietyn kuvan. Oikealta ylhäältä löytyvältä Download -painikkeella pääset lataamaan yksittäin kuvan.

INSTRUCTIONS FOR USING THE PHOTO ALBUMS

We will make own password-protected photo albums for the wedding couples. Albums are valid for 3 months. By clicking the name of the customer, you can view the album, which requests the password. Password is always given to the customer and is not shared with third parties by us. Customer is always authorized to share the password for example for their wedding guests.

VIEWING PHOTOS

– Once you have entered the password and press the Enter -button, photos are displayed as thumbnail view. By clicking on a single photo, it appears bigger.

– When the photo is opened bigger, below the image you can find the arrows and you can move to the previous or next photo. When you want to close the picture, press X -button on upper left corner.

DOWNLOADING PHOTOS

– If you want to download all the images at once on your computer, go to the thumbnail view and press the blue Download button (upper right corner). You can upload photos either .zip file or directly to your Dropbox user account.

– You can also download single photos on your computer when you have opened one picture larger. You will find Download -button from upper right corner.